Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Anmälan till Årsstämma nu stängd

#Anmälningstiden har nu #gått #ut!

Rekordmånga anmälningar till Spiltans årsstämma den 20 maj - Tack för din anmälan och varmt välkommen/välkomna!

Anmälningstiden har nu gått ut!
Med drygt en vecka kvar till Spiltans årsstämma och sista anmälningsdag till stämman i går, den 10 maj,  kan vi konstatera att vi aldrig tidigare haft så många anmälningar vilket naturligtvis är fantastiskt roligt! Faktiskt har vi fler anmälningar än vad det finns platser i själva åhörarsalen, som tar max 500 personer, vilket gör vår tillvaro här på administrationen lite extra spännande.

Så snälla - om du vet att du/ni fått förhinder - kontakta oss!
Vi har tyvärr erfarenhet från tidigare år att många glömmer avanmäla sig (eller biträde) om de fått förhinder. Det är problematiskt, både med tanke på att vi beställer mat per person och hantering av övrigt material som distribueras under dagen. För att undvika onödiga kostnader och bespara oss några sömnlösa nätter vore vi väldigt tacksamma för all förhandsinformation vi kan få. Dvs om du eller ditt biträde inte kan komma. I år är det som sagt EXTRA VIKTIGT då vi redan nu inser att vi har överbokningar.
Maila Elin på elin@spiltan.se.

Lite info
Stämman hålls, som vi tidigare meddelat, på Valhallavägen 105 i Stockholm. Närmaste T-Bana är Stadion.

Två köer
Registreringen är öppen mellan 11.00-11.45. För att underlätta registreringen kommer vi i år att ordna med TVÅ köer - en kö för aktieägare som ska registreras och en kö för bisittare som bockas av på särskild lista.

Programmet
tar sin början kl 11.45 och inleds med en kort presentation av Musikhögskolan för att sedan direkt följas av en frågestund om Spiltan och våra portföljbolag Paradox, Spiltan Fonder och Pepins.

Ca 13.00 presenteras de nominerade till Sollos Pris följt av lunchuppehåll och tid för röstning (ca 13.45-14.45) och därefter prisutdelning. Den ordinarie stämman hålls kl 15.00 och avslutas med ett musikinslag framfört av elever på Kungliga Musikhögskolan. 

Än en gång - VARMT VÄLKOMNA!
och låt oss tillsammans göra detta till en minnesrik dag.
The more the merrier!