Svenska Flaggan

Nyheter: Ville bli sommarpratare men blev sommarsurrare i stället...

12

Senaste inlägg


Ämnen


Tidigare inlägg

02 Jul.

En av mina favoritsysselsättningar på sommaren är att lyssna på Sommar i P1. Spännande människor berättar om sina liv och erfarenheter och spelar bra musik. Dessutom är sommarprogrammen en källa till inspiration och lärdomar. Tack vare PG Gyllenhammar startar jag varje båt säsong med att köra rakt ut i havet med den nyinlagda båten (jag bjuder på att jag bara har 30 hk motor när PG kanske kör med 2x 300 hk). Tack vare Leif Pagrotsky delar jag nu alla bullar på hälften och äter bara den första halvan som är godast. Tack vare Leif Silbersky har jag börjat fundera på när man kommer att nå åldern då det är lämpligt att göra något annat nere vid golvet när man ändå har böjt sig ned för att knyta skosnörena.

Mitt intresse för Sommar gjorde att jag omedelbart tackade JA när Radio1 (den nya pratkanalen 101,9) frågade om jag ville bli en av deras Sommarsurrare som under 45 minuter ville prata om ett ämne som engagerar. Mitt program sänds 6/7 och 22/7 kl 14-15.00 och kl 20-21.00 och ni kan även gå in på www.radio1.se för att lyssna. Programmet är en sammanfattning av min bok ”Så här kan alla svenskar bli miljonärer” med några nya tankar. Kan också konstatera att det är ganska svårt att prata ensam i en radio studio och programmet blev kanske lite surrigt eller sommarsurrigt……
Med önskningar om en riktigt trevlig sommar 
Per H Börjesson
  
PS 1: Av årets Sommarpratare ser jag mest fram emot Babben Larsson 23/7 och Jan Carlzon 24/7. Det är kul att Sommarpratare nu har så varierad bakgrund och att även åtminstone några företrädare för näringslivet är med varje år.
 
PS 2: Av Sommarsurrarna ser jag med intresse fram emot Carina Lundberg-Markow, Folksam (5/7 och 22/7) som kommer att tala om ”Jämställdhet” och Niclas Wahlgren (18/7 och 4/8) som berättar om att ”Det är tufft att vara snäll”.

Aktuellt på Spiltan

Skicka mig
information om Spiltan

Namn Telefon E-post