Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Entreprenörer: Produkter & Tjänster

I Spiltans nätverk finns många #intressanta och välrenommerade entreprenörer

Entreprenörer inom Spiltans nätverk

Academy of Excellence: initiativtagare bl a till Växa 2010; Event för företagsledare och entreprenörer samt utbildning/mentorskap för företagare som vill växa. Grunden i Academy of Excellence är utbildning till entreprenörer och företag som vill växa. Spiltan är en av sponsorerna och Spiltans VD, Per H Börjesson, håller bl a i utbildning kring "Ledarens privatekonomi".

Agreement.se - Marianne Scheja,  aktieägare i Spiltan samt skådespelare och relationsterapeut erbjuder kurser samt terapi för enskilda, par och familjer.

Arwidson, Bengt, Optimum Rekrytering AB: - www.optimumrekrytering.se  Bengt arbetar med rekrytering främst inom IT, teknik och logistik men även med tjänster inom sälj, ekonomi och administration. Optimum ska vara det självklara valet som en bred partner för ett företags interna och externa HR-processer.

Berggren, Jan-Erik: driver webbutiken welloo.se med eventmöbler och inredning till mässmontrar, butik och kontor av en helt ny typ i materialet Re-board som är världsunikt och utvecklat av en annan entreprenör i Norrköping. Det är gjort i papper, är väldigt lätt och samtidigt starkt som spånskiva, och helt återvinningsbart som wellpapp.

Docu i Sverige AB: driver bl.a. varuinformationstjänsten www.byggfaktadocu.se och den konsumentorienterade www.alltombostad.se. Vid frågor eller förslag på samarbeten vänligen kontakta VD Pär Fack, par.fack@docu.se, som också är aktieägare i Spiltan. 

Granlund, Carl Axel: som många av Spiltans aktieägare har Carl Axel ett förflutet från Linköpings Tekniska Högskola. Han är huvudägare till Volito AB och sitter i en rad styrelser bl a PEAB AB. Tillsammans med sin hustru Kerstin har han också startat konferensanläggningen Hjortseryd Konferens & Vildmark i Småland. Skandinaviens sydligaste vildmark. Ett viltrikt myrlandskap med många naturvatten och ett välfyllt, naturens skafferi. En trivsam plats för konferenser och privata umgängen.

Gröndahl, Mats, Skillspartner: Talarförmedling med många intressanta föreläsarna, experter och utbildare. Kända och okända föreläsare och utbildare som ger initierade inblickar i och kunskap inom de mest skilda ämnesområden.

Hardegård, Curt: Mfin.se - Finans, Inkasso & Juridik. SBBI.se - Under 2011 lanserar mfin  SBBI: Sveriges Billigaste och Bästa Inkasso för små och medelstora företag. Det är ett internetbaserat inkassosystem där företagen själva kan sköta denna verksamhet.

Klingstedt, Lars: styrelseledamot i Spiltan, driver också konferensanläggningen Villa Sandudden. En paradis på Ingarö i Stockholms skärgård.

Ljungqvist, Kasper: förutom styrelseledamot i Spiltan också en av grundarna till Perido Skills, som erbjuder tjänster inom konsult och rekrytering. Fick under 2010 för andra året i rad fått utmärkelser som Superföretag av Veckans Affärer, Gasellföretag av Dagens Industri och AAA-klassning från Soliditet.

Magnusson, Tobias: Novis Hotellmagnat, driver sedan 2012 "galaxens finaste vandrarhem" - Vita Vilan på Borås golfklubb, en putt från första tee. Gå in på www.vitavilan.se för mer information. Perfekt för den som vill kombinera konfererandet med en golfrunda. 

Tobias driver också isoleringsföretaget Lösull i Väst AB (www.livabisolering.se) verksamt inom lösullsisolering i nya, såväl som befintliga konstruktioner. Utöver lösull erbjuds även klimatsmart skivisolering via: www.isoleringsbutiken.se. Kontakta Tobias på tobias@livabisolering.se om du vill ha hjälp med att spara energi och miljö.

Nyberg, Jan: FemtioFemPlus, Hushållsnära tjänster till privathushåll och företag - www.femtiofem.se.

Redzer, Johan: Grundare av Cross Executive - www.crossexecutive.com - som bl a arbetar med att hitta nyckelpersoner som kan driva och utveckla bolag.  Johan är också ordförande i det internationella nätverket Continental Search Allianze - www.continental-search.com. Johan är även auktoriserad av ESK (Sveriges executive search konsulter).

Rösell, Nalle: Aktieägare i Spiltan samt eventkonsult som skapar annorlunda, kommunikativa och utmanande möten och konferenser såväl som engagerande och roliga fester och galamiddagar. Nalle har lång erfarenhet av event runt om i Europa och med sitt stora kontaktnät hanterar han både små som stora arrangemang. Nalle har arrangerat bl a Spiltans årsstämma de senaste 15 åren. www.performancesolutions.se

Tunberg, Lars: är VD för Skarings som är ett medelstort städföretag som lägger stort fokus på miljö och ett grönt tänkande: STÄDNING, KAFFE och FASTIGHETSTJÄNST - www.skarings.se 

Söderqvist, Ulf: snapsviseförfattare. Gett tillstånd för Spiltan att använda sin julsnapsvisa.

Tempogon: Tillhandahåller konsulter med expertkompetens för nyckelroller inom systemutveckling. Aktieägare i Spiltan.http://www.tempogon.se/