Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Erbjudande: Nya mindre bostadsrätter i Visby

Lägenheter i Visby #erbjudande

Spiltan portföljbolag Kuststaden Projektutveckling startar nytt bostadsrättsprojekt i bästa läge strax söder om Visby ringmur, ovanför färjeläget i hamnen.  Många mindre lägenheter som är perfekta för deltidsboende på Gotland. Spiltans aktieägare har möjlighet att reservera lägenheter innan de bjuds ut på marknaden. OBS! Enbart för Spiltans aktieägare.

Erbjudande från Kuststaden Projektutveckling:

I länken nedan finner Ni säljmaterial för vårt exklusiva bostadsrättsprojekt BRF Palissaderna i Visby. Projektet  innebär att vi konverterar befintliga hyreslägenheter, bygger nya byggnader samt exploaterar vindar och suterräng-plan. Genom detta skapas en ny bostadsrättsförening i ett unikt läge, med hög standard och god arkitektur. Föreningen kommer ha möjlighet att sälja till juridisk person samt tillåta uthyrning i andra hand.

Vi har under sommaren 2018 lämnat in ansökan om bygglov och förväntar oss erhålla det runt årsskiftet. Där efter kommer ombyggnationen starta och planeras att färdigställas till årsskiftet 2019/2020.

Innan vi släpper ut projektet till försäljning på marknaden får Spiltans aktieägare en möjlighet att boka någon av lägenheterna. Vi önskar att ni återkommer innan den 25:e oktober med besked om ni önskar boka någon. Principen först till kvarn gäller.

Notera att 14 lägenheter i Hus A inte är möjliga att boka då dessa har hyresgäster idag. Det gäller följande lägenheter: 201, 203-208 samt 301-307.

För frågor eller bokningar kontakta Patrick Johansson på:
patrick@kuststaden.se

Ps. Materialet är gjort för att bläddras i i liggande format så om ni skriver ut det ska ni tänka på att skriva ut på båda sidorna på pappret samt att det ska vändas längs kortsidan.