Notering

  Investment AB Spiltan har erhållit villkorat godkännande för notering på Nordic Growth Markets nya handelssegment NGM PepMarket. Första handelsdag är beräknad till den 26 oktober 2021.

  NGM PepMarket är en smart marknadsplats med aktiehandel koncentrerat till en dag i veckan och ett samarbete mellan Nordic Growth Market (NGM) och Pepins. Listnings- och informationskraven på PepMarket är desamma som på NGM Nordic SME.

  Investment AB Spiltan avser att bli det första bolaget som handlas på den innovativa marknadsplatsen vid lanseringen den 26 oktober. Spiltanaktien kommer därmed att kunna ägas via ISK och handlas via NGM:s medlemmar som nätmäklare och banker. Veckovis handel gör det även möjligt för alla att hinna ta del av information inför varje handelstillfälle.

  Noteringsfrukost på Berns den 26 oktober 2021

  Var med när Spiltan ringer in sin notering på NGM PepMarket! Vi bjuder på frukost på Berns och firar med våra aktieägare och partners. Eventet har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

  Du kan även följa öppningsceremonin live. Scenprogrammet startar klockan 08.30 och själva klockringningen sker klockan 9.00

  Noteringsmemorandum

  Här kan du ladda ner det informationsmemorandum som publicerats i samband med den planerade noteringen.

  Skattekonsekvenser och vad som gäller vid flytt till ISK och kapitalförsäkring

  Vi har fått många frågor från våra aktieägare om hur man gör om man vill flytta sina Spiltanaktier till ett ISK i samband med noteringen. Observera att du väljer själv när och om du vill flytta Spiltanaktierna till en ISK eller kapitalförsäkring. Vid noteringen finns Spiltanaktierna kvar på samma aktiedepå eller värdepapperskonto där de förvaras idag. Som aktieägare behöver du därför inte göra någonting när en notering sker. Vill du flytta aktierna till en ISK eller kapitalförsäkring kontaktar du din bank eller mäklare och ber dem ordna en sådan överföring.

  I det här dokumentet har vi samlat mer information om vad som gäller när Spiltanaktien blir en noterad aktie i skattemässigt hänseende.

  Om aktien:

  Handelsplats: NGM PepMarket förutsatt godkänd ansökan

  Planerad första dag för handel på NGM PepMarket: 26 oktober 2021

  ISIN-kod: SE0013382546

  Kortnamn: SPLTN