Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Kommunikatör sökes till Spiltan

Årets viktigaste event - #Spiltans årsstämma!

Spiltan söker kommunikatör med känsla för det skrivna ordet

Spiltan söker dig som har arbetat som kommunikatör några år och har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring genom webb och digitala kanaler, kanske som webb- eller social medieredaktör eller på en pressavdelning.

Ditt arbete hos Spiltan innefattar bl a att, i samråd med dina kollegor, planera och producera innehåll till hemsida och sociala medier, utforma nyhetsbrev samt koordinera och följa upp marknadsaktiviteter för att stärka Spiltans varumärke. I tjänsten ingår att bistå Spiltans aktieägare med information samt hålla kontakt med externa parter såsom webbyrå, kommunikationsbyråer mm. I ditt arbete ingår även att leda projekt kring - och tillsammans med dina kollegor samordna - Spiltans årsstämma, som är företagets viktigaste event under året.

Eftersom Spiltan är ett mindre företag är rollerna breda och du förväntas vara flexibel nog att vilja hugga in där det krävs för att nå verksamhetens gemensamma mål. Samtidigt finns det utrymme för dig som är initiativtagande och orädd att pröva nya idéer och att driva dem.


Det är viktigt att:

  • Du har relevant utbildning inom kommunikation och har arbetat som kommunikatör i minst ett par år.
  • Du har bra kunskaper i svenska språket och någon form av utbildning när det gäller att skriva och formulera dig då du kommer att jobba nära VD Per H Börjesson med texthantering, PR mm.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med innehåll i digitala kanaler för webb och sociala media.
  • Du är intresserad av aktier, sparande och företagande.
  • Du är självgående i ditt sätt att arbeta och har stor ansvarskänsla inför dina uppgifter och kollegor.

Det är meriterande om:

  • Du har arbetat i InDesign, officepaketet och bildhanteringsprogram
  • Du har arbetat i CMS samt med hänsyn till SEO
  • Du har arbetat med facebookannonsering/adwords
  • Du har erfarenhet av projektledning
  • Du har erfarenhet av att skapa och utveckla rörligt innehåll samt kunskap om kommunikation med ljud.

Om Spiltan:

Investment AB Spiltan är ett investmentbolag med tillgångar på cirka 5 miljarder kronor i onoterade och noterade bolag som drivs av duktiga entreprenörer. Spiltan köper med målsättningen att behålla och har ingen uttalad exitstrategi. Genom personligt engagemang och entreprenörskap skapar Spiltan förutsättningar för en stabil utveckling och bra avkastning. Spiltan har cirka 3 000 aktieägare och handlas på Pepins.com/Alternativa Listan. 

Vi är idag ca 10 personer och sitter i trevliga lokaler på Grevgatan i Stockholm.Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Kotschack på marie@spiltan.se. Hit kan du även skicka din intresseanmälan och ditt CV senast den 28 februari.