Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

23 april 2018

Cykla Stadiongirot den 6 maj

Spiltans aktieägare får även i år ett fint erbjudande från arrangörerna av Stadiongirot! Stadiongirot som går söndagen den 6 maj är Sveriges vackraste cykellopp. Med start och mål på Stockholms Stadion är det en riktig folkfest. Du cyklar med din vanliga cykel och kan välja mellan distanserna 24 och 48 km. Alla som cyklar får två biljetter till Djurgårdens IF- Örebro (allsvenskan, herr) den 17 maj och två biljetter till Djurgårdens IF- Rosengård (allsvenskan, dam) den 5 maj.

Per H Börjesson med fru Margareta på StadiongirotStadiongirot är Stockholms populära motionslopp på cykel. Söndagen den 6 maj genomförs loppet för fjärde gången. Kl 09.00 går första start. Med start och mål på fantastiska Stockholms Stadion är Stadiongirot en upplevelse och fest för alla. Det är ett naturskönt och lagom krävande parklopp, som till största delen går genom den vackra Nationalstadsparken – främst Lill-Jansskogen och Ulriksdal. Loppet har två olika distanser, 24 km och 48 km (två varv, med varvning inne på Stadion). ”Vanlig” cykel passar utmärkt. I Stadiongirot handlar det inte om att cykla så fort som möjligt, även om alla får en sluttid. Vi vill skapa ett evenemang för dig som sätter cykelglädje, naturupplevelse och motionen främst. Och så förstås den härliga OS-känslan att spurta in på Stockholms Stadion som en vinnare.

Som arrangörer av Stadiongirot är vi glada över att kunna erbjuda dig en startplats till reducerat pris. Tar du med dig en vän, kan du få samma fina rabatt. Gör då två anmälningar.

48 km: Värdechecken ger dig 200 kr i rabatt. Ditt pris blir 400 kr. Uppge rabattkod RABATT48 vid betalningen

24 km: Värdechecken ger dig 100 kr i rabatt. Ditt pris blir 300 kr. Uppge rabattkod RABATT24 vid betalningen.

Extra bonus: Varje deltagare får två biljetter till den damallsvenska matchen Djurgårdens IF – Rosengård på Stockholms Stadion den 5 maj kl 16.30 samt två biljetter till den allsvenska matchen Djurgårdens IF – Örebro SK på Tele2 Arena torsdagen den 17 maj kl 19.00 (totalt värde 800:–).

Anmäl dig och betala på:  www.stadiongirot.se/anmalan

Läs mer på www.stadiongirot.se 

Stadiongirot arrangeras av Djurgårdens IF Cykelförening och är sanktionerat av Svenska Cykelförbundet. Loppet genomförs i samarbete med Stockholms Stadion och Djurgårdsförvaltningen.

Fler år