Göran Pallmar blir vice vd på Investment AB Spiltan

Pressmeddelanden
Investment AB Spiltan fortsätter att utveckla och stärka sin organisation. Som ett led i detta har Göran Pallmar utsetts till vice vd.

Göran Pallmar har varit investment manager på Spiltan sedan 2018 och får nu utökat ansvar i att bistå och säkerställa investmentbolagets utveckling. Investment AB Spiltan har en stark kassa och målet är att öka antalet investeringar i nya bolag på sikt.

Göran har tidigare varit vd på Provider Investment, och har en lång erfarenhet av att investera i snabbväxande teknikbolag. Han kommer nu att komplettera Spiltans vd och grundare, Per H Börjesson som talesperson, särskilt i frågor kring techportföljen och andra tillväxtbolag.

– Tjänsten som vice vd har tidigare inte funnits hos oss, säger Per H Börjesson, vd för Investment AB Spiltan. I takt med att vi växer behöver även vår organisation utvecklas. Det finns en bra match mellan Görans approach kring investeringar och Spiltans värdegrund. Göran inser att det krävs engagemang och tid för att bygga bra bolag. I sin roll som vice vd får han nu möjlighet att utveckla vår investeringsprocess och fortsätta stärka Spiltan långsiktigt.

– Jag känner mig väldigt hedrad och ödmjuk inför uppdraget, säger Göran Pallmar om sin nya roll. Spiltan har ett långt track record av framgångriska investeringar och vi har många spännande tillväxtbolag i portföljen. Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla Spiltan till ett ännu mer framgångsrikt investmentbolag.