Investment AB Spiltan vill hjälpa fler svenskar att bli miljonärer

Pressmeddelanden

Investment AB Spiltan har förstärkt organisationen med Helena Svensson för att inspirera fler att skapa sig mer ekonomisk frihet i vardagen. Helena är en av dem som följt principerna i boken ”Så här kan alla svenskar bli miljonärer”, skriven av Spiltans vd Per H Börjesson och lyckats nå miljonen.

Per H Börjesson, vd för Investment AB Spiltan, har skrivit flera bästsäljande böcker om sparande och inspirerat många till en förbättrad privatekonomi. Helena Svensson läste hans första bok ”Så här kan alla svenskar bli miljonärer” – mitt i finanskrisen – och bestämde sig för att följa principerna. I dag är hon börsmiljonär och har i flera år inspirerat andra att göra samma resa, via föreläsningar, Instagramkontot ”Miljonärmamman” och genom att medverka i olika tidningsartiklar och poddar.

Helena kommer att arbeta som kommunikatör på Investment AB Spiltan med bland annat Sparklubben.se, i nära samarbete med kommunikationsansvarig Katja Efron och vd Per H Börjesson.

– Per H Börjessons bok förändrade hela mitt liv. Hans principer är enkla och är man tålmodig har man mycket goda möjligheter att totalt förändra sin ekonomiska framtid. Jag brinner särskilt för att unga människor och kvinnor ska starta ett långsiktigt aktiesparande. Kvinnor är än i dag underrepresenterade på aktiemarknaden, säger Helena Svensson.
Per H Börjesson har ett brinnande intresse för långsiktigt sparande i aktier och aktiefonder. Han menar att alla kan bli miljonärer, men det tar tid och kräver tålamod. Med ett eget långsiktigt sparande kan man få större kontroll, både över sin pension och över sitt liv här och nu.

– Min första bok hette ”Så här kan alla svenskar bli miljonärer” – nu satsar vi på att alla svenskar faktiskt ska bli miljonärer. Det är otroligt roligt och stimulerande att se människor lyckas få mer trygghet och frihet. Tyvärr saknar många kunskap om hur man kan gå tillväga och här hoppas jag att vår satsning kommer att göra skillnad, säger Per H Börjesson, vd för Investment AB Spiltan.