Pressinbjudan: Spiltan fortsätter utveckla bolagsstämman i Warren Buffetts anda

Pressmeddelanden
Dags för Sveriges trevligaste bolagsstämma!

Lördagen den 18 maj håller Investment AB Spiltan bolagsstämma på Cirkus på Djurgården i Stockholm. Ända sedan starten 1986 har Spiltan bjudit sina aktieägare på en annorlunda stämmoupplevelse. Det som började i styrelseordförandens villaträdgård har nu vuxit till ett heldagsevenemang med över 650 deltagare.

Även om Spiltan ännu har en bit kvar till Warren Buffetts bolagsstämmor i Berkshire Hathaway (som lockar över 40 000 deltagare) så fortsätter vi utveckla vår egen populära bolagsstämma. Även i år inleder vi dagen med två parallella seminarier där våra aktieägare och gäster får träffa och lyssna till representanter för Spiltan och Spiltan Fonder. Därefterprecis som Berkshire-stämman - inleds stämman med en ”överraskning” och en liten filmvisning.

Senare under dagen ställer Börspoddens Johan Isaksson & John Skogman frågor till Spiltans VD, Per H Börjesson samt några av portföljbolagens VDar. Det blir utdelning av entreprenörspriset Sollos Pris och representanter från flera av våra portföljbolag ställer ut i foajén bl.a. Paradox, skoföretaget Flattered, vingården Domaine d’Escapat och fastighetsbolaget P&E Persson. Ute på gården visar även portföljbolaget Boulebar upp sig.

Programmet hittar du i sin helhet på Spiltans hemsida www.spiltan.se under fliken "För aktieägare"

Dokument

Release