Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

15 augusti 2011

Spiltans substansvärde 619 kr inför handel den 17-22 augusti

Spiltans substansvärde 619 kr inför handel den 17-22 augusti (-37 kr)
Spiltans substansvärde per Spiltanaktie är 619 kr inför handeln som inleds onsdagen den 17 augusti på Alternativa aktiemarknaden - www.alternativa.se. Handeln pågår t o m måndag den 22 augusti och priset sätts torsdagen den 18nde. Följ handeln på Alternativas hemsida -
Läs hela portföljen under Aktuell Portfölj.
Den allmäna turbulensen på aktiemarknaden har påverkat även Spiltanaktien negativt därav nedgången i substansvärde sedan den senaste handeln i juni.
 
Svårt att handla Spiltanaktien?!
Vi får med jämna mellanrum mail från personer som är intresserade av Spiltan men som tycker det är svårt att handla Spiltanaktien. Det är faktiskt inte så svårt. Vad som krävs är att du har en depå eller ett VP-konto dit aktierna kan föras samt att du först registrerar dig som kund på Alternativa aktiemarknaden (där Spiltanaktien handlas). Detta är helt kostnadsfritt. Följ länken ovan och fyll i dina uppgifter, printa ut och skriv under samt skicka till Alternativa tillsammans med en vidimerad kopia på ID-handling (krav från Finansinspektionen). Sedan är det bara att börja handla, vilket du kan göra genom att maila in din intresseanmälan eller ringa - se vidare Alternativas hemsida - www.alternativa.se. Där finns också 30 andra intressanta aktier i onoterade bolag. Lycka till.

Fler år