Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

27 juni 2013

Ny VD i AktivBo

Jon_Svensson_150AktivBo är ett av bolagen som ingår i Investment AB Spiltans portfölj. Nedan pressmeddelande om ny VD i bolaget.

 

Ny VD i AktivBo
Den 1 september tillträder Jon Svensson som VD för AktivBo AB. Jon har under de tre senaste åren innehaft rollen som Marknadschef och efterträder Erik Högberg, som tillsammans med Anna-Lena Högberg är grundare och huvudägare av AktivBo. Erik kommer att kvarstå som styrelseledamot och på deltid även vara engagerad i bolagets operativa verksamhet.

”Jag har de senaste åren fått en hel del frågor om hur länge jag ska vara VD på AktivBo. Mitt svar har hela tiden varit att jag kör på så länge det är roligt, men jag får väl erkänna att jag under senare tid naturligtvis funderat på successionen. I Jon har vi nu funnit en VD som vi är övertygade om kan leda och utveckla AktivBo i den riktning vi tänkt oss. Hans drivkraft och spännande idéer gör att detta steg känns riktigt bra. Han har även haft en stor del i den fina utveckling vi haft på AktivBo de senaste tre åren och redan successivt tagit över många av mina uppgifter” – Erik.

”Jag är glad över förtroendet och ser verkligen fram emot utmaningen. Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen - både i arbetet med att behålla och utveckla vår marknadsledande position i Sverige, samt med vår satsning i Tyskland. Idag jobbar vi också tätare med många av våra kundföretag vilket gör att vår process och stödet vi ger i förbättringsarbetet efter kundundersökningen blir ännu viktigare framöver. Sedan kommer vi även att erbjuda nya och mer lättrörliga sätt att mäta, som ett komplement till vår stora djupgående undersökning. Detta innebär en ännu större satsning på den digitala sidan, tex utveckling av våra tjänster på mobila plattformar såsom smartphones och läsplattor” – Jon.

 


 

AktivBo har sedan starten 1991 arbetat med att stödja fastighetsbolag i deras arbete att bli mer kunddrivna. Genom återkommande kundenkäter samlas hyresgästernas synpunkter in och används vid företagens verksamhetsstyrning. För närvarande samarbetar AktivBo med ca 175 bostads- och fastighetsbolag som tillsammans har närmare 500 000 hyresgäster.

Fler år