Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

16 maj 2018

Pressinbjudan: Spiltan fortsätter utveckla bolagsstämman i Warren Buffetts anda

Välkomna till Sveriges trevligaste bolagsstämma!

Lördagen den 19 maj håller Investment AB Spiltan bolagsstämma på Kungliga Musikhögskolan (KMH) på Valhallavägen 105 i Stockholm. Ända sedan starten 1986 har Spiltan bjudit sina aktieägare på en annorlunda stämmoupplevelse. Det som började i styrelseordförandens villaträdgård har nu vuxit till ett heldagsevenemang med över 500 deltagare.

Även om Spiltan ännu har en bit kvar till Warren Buffetts bolagsstämmor i Berkshire Hathaway (som i år lockade över 40 000 deltagare) så fortsätter vi utveckla vår egen populära bolagsstämma. Nytt för i år är att vi inleder dagen med två parallella seminarier där våra aktieägare och gäster får träffa två av våra viktigare portföljbolag Spiltan Fonder och Pepins samt att vi – precis som Berkshire-stämman - inleder stämman med en liten filmvisning.

Senare under dagen ställer Börspoddens Johan Isaksson & John Skogman frågor till Spiltans VD Per H Börjesson och styrelseordförande Ulf Geijer. Det blir utdelning av entreprenörspriset Sollos Pris och representanter från flera av våra portföljbolag ställer ut i foajén bl.a. golfföretaget GolfStar samt vingården Domaine d’Escapat. Ute på gården visar bouleguider från portföljbolaget Boulebar hur man ska rulla kloten i sommar.

Läs mer här

För mer information kontakta:
Gustav Blix, Information Manager, Investment AB Spiltan, tel: 070-674 74 00, gustav@spiltan.se

Fler år