Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

17 maj 2019

Pressinbjudan: Spiltan fortsätter utveckla bolagsstämman i Warren Buffetts anda

Dags för Sveriges trevligaste bolagsstämma!

Lördagen den 18 majhåller Investment AB Spiltan bolagsstämma på Cirkus på Djurgården i Stockholm.Ända sedan starten 1986 har Spiltan bjudit sina aktieägare på en annorlunda stämmoupplevelse. Det som började i styrelseordförandens villaträdgård har nu vuxit till ett heldagsevenemang med över 650 deltagare.

Även om Spiltan ännu har en bit kvar till Warren Buffetts bolagsstämmor i Berkshire Hathaway (som lockar över 40 000 deltagare) så fortsätter vi utveckla vår egen populära bolagsstämma. Även i år inleder vi dagen med två parallella seminarier där våra aktieägare och gäster får träffa och lyssna till representanter för Spiltan och Spiltan Fonder. Därefter precis som Berkshire-stämman - inleds stämman med en ”överraskning” och en liten filmvisning.

Senare under dagen ställer Börspoddens Johan Isaksson & John Skogman frågor till Spiltans VD, Per H Börjesson samt några av portföljbolagens VDar. Det blir utdelning av entreprenörspriset Sollos Pris och representanter från flera av våra portföljbolag ställer ut i foajén bl.a. Paradox, skoföretaget Flattered, vingården Domaine d’Escapat och fastighetsbolaget P&E Persson. Ute på gården visar även portföljbolaget Boulebar upp sig.

Programmet hittar du i sin helhet på Spiltans hemsida www.spiltan.se under fliken "För aktieägare"

För mer information kontakta:
Per H Börjesson, VD Investment AB Spiltan, tel: 0708 797 101

Om Investment AB Spiltan 
Investment AB Spiltan investerar i lönsamma noterade och onoterade bolag som drivs av duktiga entreprenörer. Genom långsiktighet, personligt engagemang och entreprenörskap skapar Spiltan förutsättningar för en stabil utveckling och bra avkastning. Spiltan äger idag en portfölj värderad till ca 5 miljarder kronor och har ca 3 400 aktieägare. Aktien handlas månadsvis på Pepins Market/Alternativa Listan (www.pepins.com). Mer information finns på www.spiltan.se.

Fler år