Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

9 oktober 2017

Pressmeddelande: Careereye byter bolagsnamn till Talently

Careereye växer och breddar sitt produkterbjudande inom digital rekrytering och employer branding. I samband med lanseringen av nya affärsområden och produkter så byter företaget bolagsnamn till Talently.

Press_talently_smallCareereye, som är arbetsmarknadens omdömessajt med över 60.000 omdömen, betyg och löner, fortsätter att drivas som en produkt inom affärsområdet employer branding.

Företaget växlar dessutom upp för att möta digitaliseringen som ständigt förändrar rekryteringsbranschen. Det gör man genom att bredda produkterbjudandet, rekrytera specialister inom de nya affärsområdena och lansera ett Recruitment Lab. Där identifierar Talently nya behov och utvecklar innovationer inom rekrytering för att attrahera dagens och morgondagens talanger.

En av Talentlys nya produkter är det senaste inom rekryteringsbranschen, inbound recruiting. Inbound recruiting är en strategi för att identifiera, attrahera, engagera och konvertera toppkandidater.

”Idag är det oerhört svårt att attrahera duktiga kandidater då det är mycket få som aktivt söker ett nytt jobb. Med vår nya tjänst inbound recruiting har vi ett automatiserat system som når passiva kandidater på ett helt nytt sätt och vi kan hjälpa våra kunder att bygga upp ett engagemang och en långsiktig kompetensförsörjning” säger bolagets vd Johan Kadar.

Talently lanserar även en ny produkt där AI (artificiell intelligens) används för att optimera rekrytering i sociala medier. Med hjälp av AI kan företaget liveoptimera annonser, använda automatiserad budgivning och nå kandidater på rätt plattform. Det innebär ökad räckvidd, mer trafik och lägre kostnad.

"Vi har valt att bredda vårt produkterbjudande eftersom många företag efterfrågar nya sätt att nå sina talanger på för att kandidaterna blir allt svårare att nå. Vi vill ligga i framkant och vara en långsiktig partner till våra kunder," säger bolagets vd Johan Kadar.

Talently är ett recruitment techbolag som hjälper företag att nå, attrahera och rekrytera rätt talanger. Det gör företaget genom tre affärsområden: inbound recruiting, talent marketing och employer branding.

Företages nya webbplats är talent.ly och den kommer att lanseras på samtliga av bolagets marknader, som i nuläget är Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och Schweiz.

För mer information kontakta:
Johan Kadar, vd Talently, johan.kadar@talent.ly, tel: 070-887 52 32.

Talently är ett recruitment techbolag som hjälper företag att nå, attrahera och rekrytera rätt talanger. Det görs genom tre affärsområden: Employer Branding; Careereye, Content Production, ScorecardInbound Recruiting; Talent Automation, Talent Attraction StrategyTalent Marketing; Social Recruiting (AI), Attract & Convert, Display Network

Inom employer branding hjälper Talently sina kunder att förädla och nå ut med sitt arbetsgivarvarumärke genom tjänster som exempelvis Careereye. Inom talent marketing hjälper Talently företag att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till rätt kandidater. Med inbound recruiting stöttar Talently företag med att bygga en långsiktig och automatiserad kompetensförsörjning.

En del av Talently är ett Recruitment Lab där nya behov och betteenden identifieras för att utveckla innovationer inom rekrytering som attraherar dagens och morgondagens talanger.

Talently har hjälpt över 5000 bolag att hitta talanger de senaste åren.

Investment AB Spiltan, Dalex och Lottie Knutson som även sitter i styrelsen, har investerat i Talently. Företaget är verksamma i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och Schweiz.Talently är ca 30 anställda på kontoren i Stockholm och Berlin. Mer information finns på talent.ly.


Fler år