Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

1 oktober 2016

Rekord på Pepins när Kronfönsters emission stängde efter 8 dagar

Det var stort intresse för gasellföretaget Kronfönster när de genomförde en framgångsrik emission på Pepins crowdfundingtjänst på ny rekordtid. Emissionen stängde efter 8 dagar med över 1200 investeringar och över 35 miljoner i investerat kapital.

Det blev nytt rekord på Pepins.com när tillväxtföretaget Kronfönster genomförde sin emission på under 8 dagar. Totalt har över 1200 investeringar genomförts med över 35 miljoner SEK i investerat kapital.

Kronfönsters VD Carl-Gustaf Svensson valde att ta in kapital via Pepins crowdfundingtjänst för att göra sina kunder till ägare och ägarna till kunder.

Jag tror starkt på det här. Fler delägare skapar både engagemang och tillväxtmöjligheter.

Den möjligheten var avgörande för Kronfönster när de valde sätt att ta in kapital. Det finns ett stort mervärde i att ha sina delägare som ambassadörer.

Det har varit riktigt roligt arbete under emissionen och det är fantastiskt att ha så många som tror på och vill vara med och utveckla Kronfönsters verksamhet. Nu följer utmaningen att ta med mina nya delägare på resan till toppen!

Latif Andersson, ansvarig för emissionen på Pepins, är också väldigt nöjd med framgången som är ytterligare en av flera lyckade case för Pepins. Engagemanget och gensvaret under emissionen har varit enormt.

För att citera Harvard Business Review: "The Unique Value of Crowdfunding Is Not Money – It's Community”. Vi har gjort ett nytt banbrytande case med Kronfönster där alla har fått chansen att investera tidigt i ett tillväxtbolag på samma villkor som professionella investerare, säger Latif som nu ser fram mot att följa Kronfönster framåt.


Fler år