Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

8 december 2017

Sparrebell Nr 118: Bästa julklappstipset - sparbok till alla

Hur delar ni ut julklappar på julafton? Min första jul med min blivande hustrus familj blev en överraskning som jag aldrig glömmer. Efter Kalle Anka kl 16 började julklapparna delas ut.

Julefrid med en bok från Spiltan - Så här blir du miljonär i hängmattan!Först läste man ett rim på varje klapp och sedan studerade man hur varje person öppnade paketet samt analyserade presenten. En present i taget. Efter ett tag förstod jag att det skulle ta hela kvällen att dela ut alla klapparna. Kl 19 var det i alla fall lite matrast och man kunde också gå ut med hunden för att få lite frisk luft. Sedan fortsatte julklappsutdelningen. Vilken pärs.

Jag var van vid min familjs julklappsutdelning som brukade ta 43 minuter. Alla paket delas ut till närvarande personer. När paketen är utdelade börjar samtliga samtidigt öppna sina paket. När man är klar med sina egna klappar går man runt och studerar vad övriga erhållit. En effektiv och tidsminimerande julklappsutdelning.

Gör alla glada samtidigt

Oberoende av hur ni gör hemma har vi på Spiltan ett förslag om hur ni kan göra alla deltagare gladare under julklappsutdelningen. Vi lottar nämligen ut 20 stycken kit med boken ”Så här blir man miljonär i hängmattan”. För att vara med i utlottningen – skicka ett email till Elin Flyborg (elin@spiltan.se) med din postadress och hur många ni är på julafton - senast tisdag den 12 december.

Om du vinner så får ni alla varsin julklapp vid samma tidpunkt oberoende av vad ni har för julklappsutdelningssystem.

Läs hela Sparrebellen nedan.

Fler år