Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

2 februari 2016

Sparrebellen Nr 104: Så här placerar man i onoterade tillväxtbolag - bli medlem i nytt koncept

Spiltans marknadsplats för onoterade bolag, Alternativa aktiemarknaden går nu ihop med Pepins som satsar på att förenkla för alla att smidigt kunna bli delägare i onoterade bolag.

Du kan läsa mer om satsningen på: http://www.breakit.se/artikel/2289/finansprofil-bygger-startupbors-vill-ta-crowdfunding-till-ny-niva

Under snart 30 år har Investment AB Spiltan investerat i onoterade bolag. Först köpte vi fonder av olika slag, sedan saminvesterade vi med affärsänglar i vårt nätverk och under de senaste 10 åren har vi framförallt fokuserat på att köpa minoritetsposter i onoterade bolag som har kommit lite längre i sin utveckling. Men vi har också engagerat oss lite i ”tidiga faser” genom att stödja utdelningen av Sollos pris (www.sollo.se) till entreprenörer som hjälper andra entreprenörer samt startat Affärsängelakademin (www.affarsangelakademin.se) som utbildar affärsänglar att bli mer professionella. Det är imponerande hur många duktiga entreprenörer det finns i Sverige och vilken energi de ger när man träffar dem.

Läs hela Sparrebellen nedan.

Fler år