Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

27 mars 2018

Sparrebellen Nr 120: Köp, sälj eller behåll aktier i Investment AB Spiltan

Investment AB Spiltan har haft en fantastisk kursutveckling och de senaste tre åren har substansen gått upp med +65 %, + 202 % och + 59 %. När tidningen Börsveckan våren 2017 gick igenom utvecklingen för svenska investmentbolag på 5 år var Spiltan en solklar vinnare med + 963 % (näst bästa hade +440% och snittutvecklingen för 11 investmentbolag var +249%).

Per H Börjesson, VD Investment AB SpiltanFramgångarna har gjort att Spiltan har många glada aktieägare som hör av sig till oss. En pensionär som köpte aktierna för länge sedan berättar att han brukar sälja 10-20 aktier varje år för att unna sig det lilla extra. En annan aktieägare hade köpt aktier till de två äldsta barnen för 20 år sedan och meddelar följande:

”Det rörde sig inte om så mycket pengar men jag gillade Börjesson och kände ordföranden. Sedan glömde vi bort aktierna men nu har min son upptäckt att de stigit över 25 gånger så nu har han och systern en grundplåt till sina första lägenheter. Fantastiskt roligt. Mitt stora bekymmer är hur jag skall slita ihop samma summa till mina två andra barn”. Läs hela Sparrebellen på Sparklubben.se.Fler år