Spiltan Invest bjuder in till vårens livestreams – ställ frågor till vd, vice vd och CFO

Pressmeddelanden

På Spiltan Invest har vi länge sett fram emot att återigen ha Sveriges trevligaste årsstämma efter två år av pandemi. Med över 10 000 nya aktieägare efter noteringen på NGM PepMarket 26 oktober 2021 hade vi hoppats på att återigen att få bjuda in till en folkfest som tidigare år. Tyvärr har världsläget förändrats. Efter många interna diskussioner har vi kommit fram till att det inte känns bra för oss att ordna festligheter i dessa tider.
 
I stället kommer vi att genomföra årsstämman endast via poströstning precis som förra året. Länk till digital poströstning kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida, spiltan.se. Vi kommer även att skicka ut ett informationsbrev till alla aktieägare som även beskriver hur man går till väga för att utöva sin rösträtt.
 
För att aktieägare i sedvanlig ordning skall ha möjlighet att få information om vår verksamhet och kunna ställa frågor kommer vi att ha två livestreams under våren. Den första sänds i samband med kvartalsrapporten för Q1 fredagen den 22 april kl 12.00 och den andra sänds torsdagen den 19 maj, kl. 12.00, inför årsstämman. Skicka in dina frågor till spiltan@spiltan.se så försöker vi svara på så många som möjligt. Du kommer också att kunna ställa frågor i chatten på Youtube under tiden som sändningarna pågår.
 
Informationsbrev till alla aktieägare och livestreams tycker vi är ett bättre alternativ än att ha en tråkig och formell årsstämma. Vi kommer även att skänka cirka en miljon kronor till välgörenhetsorganisationer i Ukraina. Dessutom kommer Sollos Pris som Spiltan Invest förvaltar skänka ytterligare 500 000 kronor till Ukraina. Nästa år hoppas vi att det återigen känns rätt att genomföra Sveriges trevligaste stämma – och hoppas att se många av våra aktieägare på plats!
 
Länkar till kommande livestreams:
 
Livestream med Spiltan Invest Q1 2022
Datum och tid: fredagen 22 april 2022 kl 12.00
 
Livestream med Spiltan Invest - Portföljbolagsspecial maj 2022
Datum och tid: torsdagen den 19 maj, kl 12.00