Spiltan Invest finalist i ”Årets investerarkommunikation”

Nyheter

Spiltan Invest har blivit utsedd till finalist i kategorin ”Årets investerarkommunikation” i Nordnets satsning Stora Spararpriset. Priset ges till det bolag som under året tydligast främjat en transparent och levande dialog med sina aktieägare.

Mellan den 12 december och 8 januari har sparare kunnat nominera aktörer till det Stora Spararpriset, en nyinrättad utmärkelse från Nordnet. Av de inkomna nomineringarna har en jury valt ut finalister i totalt tre priskategorier, varav Spiltan Invest är en av fem finalister i kategorin ”Årets investerarkommunikation”.

- Vi är självklart väldigt glada över att bli såväl nominerade som finalister. Spiltans aktieägare har alltid varit en oerhört viktig del av vår verksamhet och vi ser våra aktieägare som långsiktiga partners. Vårt mål är att all kommunikation ska spegla det. Därför är det både hedrande och glädjande att våra insatser uppmärksammas, säger Elin Castlin, kommunikations- och PR-ansvarig på Spiltan Invest. 

Röstningen för att avgöra vinnaren i respektive priskategori sker via Nordnets hemsida och är öppen fram till den 20 januari. Prisutdelning sker den 23 januari.

Vill du läsa mer om priset och eventuellt rösta på Spiltan Invest gör du det HÄR.