Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

22 maj 2018

Spiltan lockade med film och boule på årsstämma den 19 maj

Fler och fler hittar till Spiltans årsstämma. Denna gång hölls den lördagen den 19 maj och närmare 600 personer var anmälda till stämman. Trots strålande solsken strömmade aktieägarna till.

I år hade Spiltan utökat sitt koncept och började dagen redan kl 09.30 med två parallella seminarier. Det ena med representanter för Pepins samt några av de bolag som man kunnat investera i och det andra med förvaltare från Spiltan Fonder, som redogjorde för sin investeringsfilosofi och hur man i övrigt tänker runt fonderna. Båda seminarierna var väldigt välbesökta och uppskattade. Det ordinarie programmet tog sin början kl 11.30 och inleddes med en film "Om Spiltan då och nu" med både humor och allvar. Vi kommer att lägga upp filmen inom kort.

Nedan kan du se en film från Börspoddens utfrågning av Per H Börjesson och ordf. Ulf Geijer. Inom kort kommer också filmer från utfrågning av Erik Brändström, Spiltan Fonder, Christian Omander, CoolStuff och Patrik Arnesson, Forza Football.

Förutom aktiviteterna i stora Kungasalen kunde man träffa en rad representanter för Spiltans portföljbolag i foajén, såsom,förutom Spiltan Fonder & Pepins, Domaine d'Escapat, Garpco, Teqnion, Pensiono, Frilans Finans och inte minst Boulebar som instruerade bouleteknik på gården.


Fler år