Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Spiltans webb. Om cookies på spiltan.se

Jag godkänner
Nyhetsflöde

Det #senaste om oss

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra nyheter.

20 april 2020

Spiltans omtyckte styrelseordförande Ulf Geijer har gått bort efter en längre tids sjukdom

Investment AB Spiltan mångårige styrelseordförande, Ulf Geijer, har gått bort efter en längre tids sjukdom.

Ulf valdes in i styrelsen för Investment AB Spiltan 2002 och blev ordförande 2010. Han har också varit med i styrelserna i Spiltans mycket framgångsrika investeringar i fastighetsbolagen Vestigia och Kuststaden. Det är också Ulf som Spiltan har att tacka för att investmentbolaget fortsatt vara försiktiga med belåning.

– Mina tankar går till Ulfs fru och närstående, säger Per H Börjesson, vd för Investment AB Spiltan. Det är med stor sorg som jag har tagit emot beskedet. Ulf har alltid varit tillgänglig för mig som vd och bidragit med goda råd. För mig har han varit ett ovärderligt stöd och bollplank under många år och jag kan inte med ord beskriva hur saknad han är.

Ulf har på grund av sin sjukdom sedan tidigare meddelat att han inte skulle ställa upp för omval. Valberedningen har därför föreslagit Kasper Ljungkvist som ny ordförande för Investment AB Spiltan. Kasper har varit med i Spiltans styrelse sedan 2005 och har en lång bakgrund som entreprenör och investerare i både onoterade och noterade bolag. Han kommer även att vara tillförordnad ordförande fram till årsstämman.

Fler år